Why Choose Us

  • Factory Strength

    Engaged in garment accessories has more than 10 years of experience

  • Quality Guarantee

    We have a professional design team, according to customer requirements to develop new products

  • Competitive Price

    We have been to win the reputation of good quality and competitive prices

Koleksi Mode M7

Kita fokus ing lapangan iki luwih saka 10 taun pengalaman.

Image

Seri Dekorasi

Telusuri Miturut Kategori

Hi,

Koleksi Mode M7

Pilih salah siji sing disenengi


Image

Seri Popular

Telusuri Miturut Kategori

Hi,

Koleksi Mode M7

Pilih salah siji sing disenengi


Image

Seri manik-manik

Telusuri Miturut Kategori

Hi,

Koleksi Mode M7

Pilih salah siji sing disenengi


Image

Seri Bordir

Telusuri Miturut Kategori

Hi,

Koleksi Mode M7

Pilih salah siji sing disenengi


Image

Seri Renda

Telusuri Miturut Kategori

Hi,

Koleksi Mode M7

Pilih salah siji sing disenengi


Image

Seri Dekorasi

Telusuri Miturut Kategori

Hi,

Koleksi Mode M7

Pilih salah siji sing disenengi


  • abou kita
Pabrik utamane ngasilake aksesoris garmen: barang manik-manik, tombol, renda, trem, gaweyan tangan, lsp. Kita fokus ing lapangan luwih saka 10 taun pengalaman. kita duwe tim desain profesional kanggo ngrancang desain anyar miturut kebutuhan pelanggan, luwih saka 2000 barang anyar saben musim kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan, ngirit wektu lan nggawe gaweyan luwih lancar.